Svake noći, 3 tabača  radi samo za vas, kako bi vam omogućili optimalne skijaške uslove za sledeći dan. Želimo da vam svakodnevno pružimo najbolje skijaške uslove. Molimo za vaše razumevanje prilikom novonapadalog snega, jer nije uvek moguće istovremeno pripremiti sve staze – čak i kad specijalna mehanizacija za održavanje staza radi punim kapacitetom. Napominjemo, prilikom novonapadalog snega nema garancije da će staze biti vrhunski pripremljene,  jer postoji mogućnost da se novonapadali sneg neće dobro spojiti sa postojećom podlogom.

Konjarnik

Tip: četvorosed
Dužina: 1155 m
Uspon: 339 m
Tip staze: srednja

Sunčana dolina

Tip: ski lift
Dužina: 637 m
Uspon: 178 m
Tip staze: srednja

Markova livada

Tip: baby lift
Dužina: 250 m
Tip staze: srednja

Jabučko ravnište

Tip: gondola
Dužina: 1125 m
Uspon: 186 m
Tip staza: lake i srednje

Babin zub

Tip: četvorosed
Dužina: 985 m
Uspon: 183 m
Tip staza: lake

Rudine

Tip: ski lift
Dužina: 202 m
Uspon: 25 m

Pravila ponašanja na skijalištu

1. Poštovanje drugih

Korisnici staza se moraju ponašati tako da ne dovode druge u opasnost niti im čine štetu svojim ponašanjem ili svojom opremom.

2. Vladanje brzinom i ponašanjem

Svaki korisnik staza mora prilagoditi svoju brzinu i ponašanje svojim ličnim sposobnostima, kao i opštim uslovima terena i vremenskim uslovima, stanju snežnog pokrivača, kao i gustini saobraćaja. Ukoliko korisnik skija ili vozi bord na stazi koja ne odgovara njegovom poznavanju tehnike vožnje, to čini na sopstvenu odgovornost.

3. Izbor pravca od strane onoga koji je iznad

Korisnik staze koji se nalazi iznad ima mogućnost da izabere putanju, i to mora učiniti na način da sačuva sigurnost svih osoba koje su ispod, odnosno, ispred njega. Zbog specifičnog načina vožnje na bordu i smanjenog ugla vidljivosti, borderi moraju proveriti svoj levi i desni prostor pri svakoj promeni pravca.

4. Preticanje

Preticanje se može vršiti iza, s desna ili s leva, ali se uvek mora vršiti u dovoljno širokom luku da bi se moglo predvideti kretanje onoga koji se pretiče.

5. Na ukrštanju staza i prilikom polaska

Nakon zaustavljanja ili pri ukrštanju staza, svaki korisnik se mora, pogledom na gore i na dole, uveriti da može krenuti bez opasnosti po sebe i po druge.

6. Zaustavljanje

Svaki korisnik mora izbegavati zaustavljanje na uskim i nepreglednim prolazima, a u slučaju pada mora osloboditi stazu u najkraćem roku.

7. Penjanje i silaženje pešice

Onaj koji je prinuđen da se popne ili da siđe pešice trasom staze, mora za to koristiti ivicu staze vodeći računa da ni on, niti njegova oprema ne predstavlja opasnost za ostale.

8. Poštovanje informacija obeležavanja i signalizacije

Korisnik mora voditi računa o informacijama, meteorološkim uslovima, stanju staza i snega. Takođe, mora poštovati obeležavanje i signalizaciju na stazama.

9. Pomoć

Svaka osoba koja je svedok ili učesnik u nesrećnom slučaju, mora pomoći dajući uzbunu. U slučaju potrebe, kao i na zahtev spasioca, svedok ili učesnik se mora staviti na raspolaganje istima.

10. Identifikacija

Svaka osoba koja je svedok ili učesnik u ne srećnom slučaju, je obavezna da saopšti svoj identitet spasilačkoj službi.

11. Motorne sanke

Na skijalištu je strogo zabranjena upotreba motornih sanki, osim u službene svrhe.

12. Upotreba zaštitne kacige

Upotreba zaštitne kacige je obavezna za decu starosti do 14 godina, a preporučuje se i ostalim skijašima i borderima.

13. Skijanje van zone skijališta i na neuređenim terenima je na sopstvenu odogovornost i biće oduzet ski pas.

14. Osnovna FIS pravila i signalizacija na skijalištu koja važe za skijaše, važe i za bordere.

15. Korisnik skijališta ne sme koristiti skijalište ukoliko je pod dejstvom alkohola, droge ili nekog psihoaktivnog leka, odnosno sredstava koja negativno utiču na njegove sposobnosti.